Монтажна піна: якісний герметик для будь-яких конструкцій

МЕТАЛОПРОКАТ

Written by:

Цей матеріал являє собою пінополіуретановий герметик. Купити монтажну піну в Україні прийнято для зміцнення конструкції дверей, вікон, а також багатьох інших дерев’яних, пластикових, металевих і бетонованих елементів. Оскільки умови експлуатації матеріалу передбачають певні обмеження, потрібно враховувати, в яких умовах буде застосовуватися герметик.

Що потрібно знати, перш ніж вибрати і купити монтажну піну?

Такий матеріал вважається одним із найдоступніших за вартістю, простих у застосуванні та надійних за результатом. Монтажна піна, замовити яку можна в більшості сучасних будівельних магазинів, призначена для герметизації різноманітних стиків, шумоізоляції, склеювання, а також для збереження тепла. Тож якщо ви хочете забезпечити комфортність проживання, неодмінно скористайтеся якісною монтажною піною.

gallery-image

Специфіка застосування

Поліуретанову піну придумав у середині минулого століття Отто Байєр. Відтоді її використання стало практично універсальним. Вона забезпечує відмінний захист від зовнішніх шумів. Піна має оптимальну теплопровідність, що дає змогу застосовувати її з метою утеплення конструкції фундаменту, підлоги, монтажних панелей. Окрім того:

  • Цей матеріал підходить для заповнення пустот у стінових конструкціях. Отриманий шар відмінно зберігається під гіпсокартоном і пластиком. Завдяки відмінній міцності матеріалу, монтажну піну замовити з каталогу компанії Околоремонта можна для заповнення різних щілин, для монтажу вікон і дверей.
  • Поліуретанова піна, нанесена на будь-які конструкції, чудово переносить вплив вібрацій. Піна пов’язує між собою різні види будівельних матеріалів, включно з цеглою і бетоном. Однак якщо йдеться про пластик, то в такому разі краще вибрати інший вид герметика. Адже для монтажної піни потрібна хороша адгезія. 
  • Крім того, такий матеріал стійкий до впливу різних побутових хімікатів. Він не  руйнується від вібрацій. А на відміну від мінеральної або кам’яної вати монтажна піна не викликає алергію. Крім того, вона відповідає найвищим стандартам екологічних вимог. Що стосується міцності, то вона може розкладатися тільки під дією сонячного УФ. 
zoom-image

Особливості вибору піни

На сайті інтернет-магазину компанії Околоремонта монтажні піни замовити можна:

  • Побутового і професійного типу. Останній варіант більший за обсягом і міцністю створюваного покриття.
  • Різного призначення. Піну можна підібрати для роботи з пінопластом, пінобетоном, пінополістиролом або універсальну.
  • З оптимальними властивостями. Піна буває літня, зимова, всесезонна. Крім того можна підібрати клей-піну або очищувач.

Пропонуємо вам монтажну піну купити недорого з доставкою по Україні в інтернет-магазині компанії Околоремонта. Зробити правильний вибір вам допоможуть професійні консультанти магазину. Вам залишається тільки оформити заявку і дочекатися своє замовлення найближчим часом на будь-яку зручну для вас адресу.

Comments are closed.