Станції контролю якості води від Hayward — чиста вода в басейні без вашого клопоту

ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ БУДІВНИЦТВА

Written by:

Станції контролю якості води від виробника Hayward — надійний та ефективний інструмент очищення та безпеки води в басейнах. Завдяки своїй надійності та функціональності в Україні станції Hayward для контролю якості води знайшли широке застосування у різноманітних сферах:

  1. Приватні басейни та SPA

Власники приватних басейнів охоче використовують станції контролю від бренду Hayward для підтримки оптимального рівня хлору та pH води, забезпечуючи безпечне та комфортне купання у басейні.

  1. Громадські басейни та аквапарки

У великих громадських басейнах та аквапарках станції контролю торгової марки Hayward ефективно забезпечують безпеку відвідувачів, контролюючи рівень дезінфекційних речовин та pH води.

  1. Спортивні басейни

У спортивних басейнах, де проводяться тренування та змагання спортсменів та професійних плавців, точна підтримка якості води є критично важливою. У громадських басейнах — для тренувань та змагань, найкращу якість води забезпечать станції контролю Hayward.

Станції контролю Hayward: їх основні типи, головні переваги, особливості

Всі станції цього бренду можна умовно розділити на дві основні категорії, які включають пристрої, що служать для контролю:

  1. Рівень хлору та pH води

Вони здійснюють функцію моніторингу та регулювання рівня хлору та pH води, запобігаючи росту та розмноженню шкідливих бактерій, забезпечуючи вищий ступінь комфорту для плавців та спортсменів.

  1. Рівень солоності води

Такого типу станції використовуються у басейнах із системами хлорування на основі солі. У їхнє завдання входить підтримка балансу солі у воді басейну шляхом моніторингу її концентрації.

Переваги використання станцій контролю Hayward

  1. Безпека — контроль води в басейні станціями Hayward забезпечує безпеку, запобігаючи зростанню бактерій, очищаючи від інших небезпечних речовин.
  2. Комфорт — створюють комфортні умови для плавців, підтримуючи якісний склад води у басейні.
  3. Економія часу та засобів — наявність у станціях контролю цього виробника функції автоматичного регулювання дозволяє заощадити хімічні препарати та час на її обслуговування

Особливості станцій Hayward для контролю якості води

Бренд Hayward відомий своєю високою якістю продукції та інноваційними технологіями. Станції контролю Hayward відрізняються надійністю та довговічністю. Вони розроблені з урахуванням сучасних стандартів безпеки та ефективності.

Hayward — це відомий іспанський бренд, що спеціалізується на виробництві обладнання для басейнів та SPAСтанції контролю води Hayward надійні, виготовлені у високій якості. Це інноваційні рішення, які по всьому світу мають високий попит у власників басейнів.

Основні конструктивні елементи станцій контролю, принцип їхньої роботи

Головними елементами конструкції даного обладнання є:

  • датчики — необхідні для вимірювання рівні хлору, солі, рН та інших параметрів води;
  • регулятори — виконують функцію автоматичної корекції параметрів води, додаючи до неї при необхідності різні хімічні речовини.

Станції контролю функціонують на основі безперервного моніторингу параметрів води за досить простим алгоритмом:

  1. Вбудовані датчики збирають дані та передають їх на керуючий блок.
  2. Своєю чергою, керуючий блок станції контролю аналізує отримані від датчиків дані та регулює подачу тих чи інших хімічних речовин, підтримуючи необхідну концентрацію значень хлору, pH та інших параметрів води.

Слід також зазначити, що якість води на оптимальному рівні здійснюється без постійного втручання користувача.

В інтернет-магазині компанії AQUAVITAL можна обрати будь-яку модель станції контролю якості води від іспанської торгової марки Hayward. Ми пропонуємо різноманітні моделі з різними характеристиками:

  • для басейнів різного об’єму — від 25 до 300 м³:
  • з виробленням хлору, залежно від обраної моделі — від 8 до 50 г/год:

Приходьте до нас у магазин, щоб купити станцію контролю якості води у Києві або з доставленням по Україні, замовляйте потрібну її модель на сайті нашого онлайн магазину AQUAVITAL.

Comments are closed.