Послуги оренди спецтехніки на будівництві

ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ БУДІВНИЦТВА

Written by:

Без використання спецтехніки не обходяться будівельні та земельні роботи. Така техніка дозволяє прискорити процес та значно спростити його. Для кожного типу робіт існує “своя” спецтехніка. Коштує вона досить дорого, тому деякі компанії та приватні особи не купують, а орендують її. Послуги спецтехніки доступні на сайті nvi.in.ua

Чому простіше та дешевше орендувати?

У деяких випадках простіше орендувати техніку, ніж купувати її. Якщо обладнання потрібно на певний термін, то доцільніше взяти його в оренду. При покупці необхідно займатися ремонтом та техобслуговуванням, наймати робітник, який керуватиме спецтехнікою. Для короткострокових робіт та рідкісних замовлень оренда завжди набагато вигідніша, ніж покупка.

Існує також тривала оренда. У цьому випадку в процесі експлуатації можна сплачувати вартість техніки. Таким чином, ви купуєте спецтехніку на виплат, але такі послуги надає далеко не кожна компанія. Це дуже зручно та вигідно для невеликих компаній, які не можуть відразу собі дозволити дорогу покупку. Орендувати спецтехніку необхідно у перевірених компаніях, які можуть гарантувати якість своїх послуг.

Де можна вигідно орендувати спецтехніку?

Якщо потрібна техніка для будівництва, земляних робіт, орендувати її ви можете у нашій компанії. Ми пропонуємо до вашої уваги великий вибір спецтехніки відомих брендів різного призначення. У нас ви можете взяти в оренду:

  • телескопічні навантажувачі;
  • гусеничні та колісні екскаватори;
  • міні екскаватори та навантажувачі;
  • автокрани;
  • самоскиди;
  • а також дизельні генератори для забезпечення автономного електроживлення на об’єкті.

Наша техніка завжди проходить ТО, вона повністю робоча і не зламається під час експлуатації – це ми можемо гарантувати на 100%. Ви не думатимете про можливий ремонт і витрачатимете на це свої фінанси — все це ми робимо за вас! Наша спецтехніка ніколи не підведе вас під час роботи, ви зможете зробити все те, що запланували – якісно та у суворо встановлені терміни.

У нас ви можете орендувати техніку разом із оператором, вам не доведеться наймати спеціально людей та платити їм зарплату. Зробивши замовлення, ви можете бути впевнені, що техніка буде доставлена точно за адресою та у вказаний час. Ви платите лише за той час, на який орендуєте, — не переплачуючи нічого. Це справді вигідно, коли плануються короткочасні роботи. Оцініть усі переваги оренди перед покупкою самі – зверніться до нас та зробіть замовлення!

Comments are closed.