Шафа-купе на замовлення – оптимальне поєднання ціни та зручності

МЕТИЗИ ТА ВИРОБИ З МЕТАЛУ

Written by:

Останні років 20 при потребі умеблювати квартиру чи будинок більшість людей надає перевагу шафам-купе. Зараз такі шафи – це найкращий варіант, який забезпечує максимальний комфорт і функціональність за помірну ціну. Розсувні дверцята шафи-купе забезпечують швидкий доступ до полиць і вішаків навіть у невеликих приміщеннях. А конструкція від підлоги до стелі дає змогу максимально ефективно використати наявний простір. Зазвичай на верхніх полицях зберігають коробки з несезонним взуттям і габаритний одяг, а нижче, у доступних без стільчика відділеннях розміщують весь інший гардероб.

Шафа-купе виробництва «Меблі-ПВМ»

Фурнітура – невеликі, проте важливі складові якісної шафи-купе

Вибираючи шафу-купе, обов’язково переконайтеся, що вона укомплектована надійною довговічною фурнітурою. Насамперед зверніть увагу на напрямні та ролики для дверей. Саме вони визначають, наскільки довго двері шафи будуть відкриватися легко, без скрипу та заїдань. Найкраще, щоб у шафі-купе використали фурнітуру перевірених виробників. Одна з ознак якісної фурнітури – гарантія на неї. Хоча зважайте, що отримати сервісну заміну чи ремонт буде набагато легше безпосередньо у виробника, ніж у посередника.

Однотонна шафа-купе від «Меблі-ПВМ»

Не завадить переконатися і в надійності ручок, гачків, тримачів тощо. При покупці шафи-купе на замовлення поцікавтеся в продавця переліком можливих допоміжних елементів. Наприклад, вам може стати в пригоді пантограф – штанга-ліфт, на якій зручно розмістити одяг на вішаках у верхній половині шафи, а за потреби його дістати можна простим рухом опустити цю штангу нижче.

Шафа-купе з фотодруком від «Меблі-ПВМ»

Де замовити надійну шафу-купе з привабливим дизайном

Широкий перелік перевірених моделей пропонує підприємство «Меблі-ПВМ». Водночас компанія має неабиякий досвід виготовлення ексклюзивних меблів, тому шафа-купе на замовлення від «Меблі-ПВМ» буде виготовлена з урахуванням усіх ваших побажань. Переваги замовлення шафи-купе у цього виробника:

  1. Індивідуальний підхід до кожного клієнта.
  2. Перед початком виконання замовлення укладається договір.
  3. На виробництві використовують безпечні та міцні матеріали й надійну фурнітуру.
  4. Можливість персоналізувати шафу на власний смак.
  5. Термін виготовлення становить до 5 робочих днів.

Якщо вам потрібна особлива шафа, то виготовлення у «Меблі-ПВМ» займає менше часу, ніж пошук відповідного варіанту серед готових моделей. До того ж компанія гарантує якісне встановлення готової шафи. Запорукою цього є точні заміри, які проводять досвідченні спеціалісти, та монтаж готового виробу. Шафа-купе на замовлення від «Меблі-ПВМ» – це справді вигідно, бо ви швидко отримуєте меблі потрібної комплектації за помірну ціну, адже відсутня націнка посередника.

Comments are closed.