Як вибрати садові насоси

БУДІВЕЛЬНІ МАТЕРІАЛИ

Written by:

Як часто буває, восени ми не готові до зими, яка, як би ми на неї не чекали, приходить несподівано. А навесні ми сподіваємось на те, що кількість снігу, яку подарувала нам зима, не принесе нам проблем у вигляді затоплень.

Якщо садиба стара і там немає сучасних дренажних систем, або ці системи не справляються з кількістю води, яка з’являється навесні, то необхідно придбати дренажний насос.

Дренажні насоси

Дренажний насос завдяки своїй конструкції працює на відкачуванні води, а ось тут можна замовити відкачування вигрібніх ям https://mtservice.kiev.ua/uk/prochishhennja-kanalizacii/vikachuvannja-vigribnih-jam/

Даний пристрій врятує від підтоплення всі будівлі на ділянці: будинок, побутівку, лазню та льох. За допомогою такого насоса ви зможете випорожнити вигрібну яму, якщо вона не містить великих частинок у вигляді волокон, харчового сміття.

На що потрібно звернути увагу при виборі дренажного насоса, щоб він не підвів вас у невідповідний момент?

В принципі, всі дренажні насоси забезпечені вимикачами поплавця – це дозволяє зберегти насос від згоряння, коли робота по викачування буде закінчена, так як не завжди буває можливість стежити за процесом.

Врятувати мотор вашого насоса від згоряння також допоможуть система охолодження мотора рідиною, що відкачується, і довжина шнура.

При виборі насоса необхідно звернути увагу на довжину шнура, бажано, щоб вона була не менше 10 метрів, оскільки джерело живлення, як правило, не завжди знаходиться поряд із місцем застосування агрегату.

Садові насоси

За весною приходить літо і без води на присадибній ділянці не обійтись. Воду для пиття та особистих потреб ми застосовуємо щодня! Згадайте знамениті палехські скриньки та намальовані на них російські красуні з коромислом та відрами, які несуть воду до будинку.

На скриньці це красиво, але самим тягати воду на собі в двадцять першому столітті зовсім не хочеться. Знову на допомогу прийде насос. Але для цього дренажний насос не підходить.

На що слід звернути увагу при виборі садового насоса?

Бажано, щоб корпус та всі його частини, які занурюватимуться у воду, були з нержавіючої сталі. Це дозволить йому прослужити значно довше.

Крім того, він повинен бути забезпечений клапаном, який дозволить йому автоматично вимикатися тоді, коли його робота не потрібна. Грамотно обраний насос дозволить значно полегшити водопостачання на вашій садовій або дачній ділянці.

Садовий насос чудовий помічник при поливі та застосуванні води для власних потреб.

Comments are closed.