Як не замерзнути взимку в автомобілі

МЕТАЛОПРОКАТ

Written by:

Поломка автомобіля може статися навіть у найуважнішого водія. Зовсім сумно, якщо це трапилося на трасі, та ще й у мороз. Взимку, чекаючи на допомогу, можна зовсім замерзнути, навіть перебуваючи в машині.

Як не замерзнути взимку в автомобілі та що робити в такій неприємній ситуації автомобілісту?
Машина обігрівається лише тоді, коли заведено двигун. Якщо у машини дизельний двигун, то треба підтримувати обороти вище холостих, тому що дизельні двигуни на холостих оборотах мають антифриз із нижчою температурою, порівняно з бензиновими двигунами. А значить, у зимовий час треба подбати про те, щоби паливо не закінчилося. Залишіть думки про економію палива до теплих часів, взимку бак має бути повним. Особливо це важливо у тому випадку, якщо збираєтесь їхати на далеку відстань. Можливо, із заправками не скрізь так добре, як у вашому місті. Тому найкраще прихопити взимку в далеку дорогу ще й каністру бензину.
Також не можна економити взимку на акумуляторі, ось тут можна купити акумулятори Львів. Якщо з похолоданням ви знаєте, що акумулятор пора б змінити, то робіть це, не роздумуючи. У морози акумулятор не повинен підвести. Глушити мотор автомобіля в мороз надовго не можна, тому що холодний пуск може стати серйозним випробуванням для вашого залізного друга.

Окремо хочеться звернутися до надто економних водіїв, які мають звичку заливати в радіатор воду. Взимку це може стати справжньою катастрофою, не варто економити на копійках, втратити набагато більше.
Якщо в автомобілі не передбачено обігрів сидінь, потрібно до зими подумати про придбання знімного обігрівача сидінь для автомобіля. Коштують такі пристрої не дорого, зате допоможуть забезпечити комфорт та безпеку здоров’я.
Як не замерзнути взимку поряд зі зламаним автомобілем

Найнеприємніша ситуація – це коли відбулася не просто поломка, а не завівся двигун. Якщо ви розумієте, що допомога прибуде не так швидко, як хочеться, то доведеться розводити багаття, звичайно, дотримуючись усіх заходів безпеки. Головне – це подбати про те, щоб багаття розташовувалося на безпечній відстані від машини. І вживіть всіх заходів, щоб не заснути, зігрівшись біля багаття.

Повідомте близьких родичів або МНС про свою ситуацію.
Якщо припускаєте, що не зможете завести машину, то не соромтеся вийти на дорогу і попросити допомоги, щоб допомогли завести машину або підвезли до найближчого теплого приміщення, де Ви можете відігрітися і прийняти правильне рішення для виходу з цієї ситуації.
Успіхів на зимових трасах!

Comments are closed.