Де краще замовити публікацію Web of Science?

МЕТАЛОПРОКАТ

Written by:

Про те, щоб замовити публікацію Web of Science замислюється багато вчених по всій країні. Мати таку публікацію у списку своїх публікацій мріє кожна людина, яка має відношення до науки або викладацької діяльності. Адже вона відкриває широкі можливості для свого автора. Деякі з них прямо передбачені на законодавчому рівні (здобуття наукового ступеня, вченого звання доцента чи професора, можливість виступати рецензентом дисертаційних досліджень, можливість бути науковим керівником аспірантів тощо), деякі ж більше про амбіції та почуття власної гідності (пізнаваність серед колег, репутація тощо). Проте цілком логічно, що впоратись з нею самостійно вкрай важко. Звичайно, що все можливо, однак, щоб підготувати хорошу роботу доведеться втратити близько 3-4 місяців свого життя.

Хіба це комусь треба? Звичайно, що роботу варто виконувати, поставлені цілі треба досягати, проте не варто ж при цьому відмовлятися від відпочинку з родиною, друзями тощо?  Замовити публікацію Web of Science краще за все в компанії «SOER Publishing». Її автори легко впораються з:

  • підготовкою хорошої статті, яка буде відрізнятися: високою унікальністю, відсутністю плагіату, науковою новизною та обов’язково пройде перевірку навіть найприскіпливішою редакційною колегією;
  • підбором ключових слів для того, щоб стаття могла потрапити на очі читачам, яким цікава обрана тема дослідження. Публікація заради публікації – ідея так собі, звичайно це не погано, однак стати вченому популярним вона не допоможе;
  • перекладом статті на англійську;
  • підбором журналу для розміщення матеріалу тощо. 

Замовити публікацію Web of Science  можна телефоном, через сайт компанії або через месенджер. Така варіативність у плані способів комунікації свідчить про максимальну клієнтоорієнтованість компанії. Крім цього вона може похвалитися: високою швидкістю підготовки роботи (на публікацію потрібно близько місяця), доступними цінами на послуги (публікація коштує близько 900 доларів) і т.д. Строки та ціни є умовними, вони залежать від обраної спеціальності, теми дослідження, бажаного журналу тощо. Компанія добре зарекомендувала себе на ринку надання послуг інформаційного характеру та її автори можуть допомогти з підготовкою робіт з будь-якої теми. В ній можна оформити замовлення на статтю з медицини, математики, історії, права, техніки, педагогіки, філософії, психології тощо. 

Comments are closed.