Вартість необробленої деревини сосни на електронних аукціонах Української Універсальної Біржі

Советы мастеров

Written by:

На сьогоднішній день попит на деревину різних порід постійно зростає, особливо це стосується деревини сосни. Вона широко використовується в деревообробній, будівельній, меблевій промисловості та для виготовлення паливних гранул. Вона має багато унікальних характеристик, які обумовлюють формування вартості:

—  Відмінна стійкість до впливів зовнішнього середовища та механічних пошкоджень;

—  Естетична привабливість деревини;

—  Висока щільність матеріалу;

—  Простота обробки;

— Вона виділяє багато ефірних масел, корисних для людини;

—   Майже не тріскається за рахунок великої кількості смол у її складі.

Велика кількість сфер застосування необробленої деревини сосни створює високий попит на неї на електронних торгах. На акредитованому в Прозорро.Продажі майданчику УУБ представлена велика кількість лотів щодо продажу сосни по всім регіонам України. Ознайомитися з ними та дізнатися актуальну вартість від різних лісових господарств можна після реєстрації в системі Української Універсальної Біржі. На формування ціни одного кубометра впливають різні чинники:

—   Якість деревини;

—   Компанія яка продає;

—   Регіон в якому заготовляли ліс та інші.

Висока популярність даного виду лісоматеріалів пояснюється тим, що вони мають оптимальні експлуатаційні характеристики та естетичний вигляд, які необхідні для виготовлення різних видів продукції. Сосна зростає достатньо швидко, що також впливає на масштаби її заготівлі. Дізнатися більше інформації про особливості продажу сосни на торгах ТОВ УУБ можна за посиланням https://www.uub.com.ua/rus/presscenter/novosti-birzhi/tsena-na-neobrabotannuyu-drevesynu-sosny-na-torgah-ooo-uub/.

Як прийняти участь у електронних торгах на майданчику Української Універсальної Біржі та яка зараз вартість деревини сосни?

Для того, щоб отримати доступ до всіх лотів з продажу деревини та знайти вигідні пропозиції для вашого регіону необхідно пройти коротку реєстрацію на сайті. Після цього ви станете повноцінним учасником ресурсу та отримаєте доступ до всіх лотів, серед яких буде велика кількість вигідних пропозицій за які варто боротися.

Завдяки зручності сайту ви легко зможете знайти лоти за такими параметрами як регіон, кількість деревини, вартість, компанія-організатор торгів та інші. Наші фахівці забезпечують інформаційну підтримку користувачів, а також надають допомогу під час участі в аукціонах. Ви можете подавати необмежену кількість заявок на участь, які можуть бути розглянуті або відхилені організаторами. Перемогу отримує той учасник, який зробить найвигіднішу пропозицію щодо співпраці. На нашій платформі деревину продають ліцензовані підприємства, надійні та перевірені, тож ви можете не переживати щодо чесності торгів. Нові користувачі можуть отримувати інформаційну підтримку та ознайомитися з новинами щодо ринку лісоматеріалів у спеціальних чат-ботах.

Comments are closed.