Які існують вилочні навантажувачі

Советы мастеров

Written by:

Вилочний навантажувач став незаміннім вантажним транспортом на складах усіх розмірів, на промислових об‘єктах, в сфері великого, малого та середнього бізнесу. За допомогою цієї складської техніки вантажі транспортують по території робочого майданчика, та штабелюють на одноярусних, або багатоярусних стелажах. Сьогодні на ринку вантажно-розвантажувальної техніки представлено багато моделей та типів вилочних навантажувачів. Усі вони відрізняються між собою показниками потужності двигунів, вантажопідйомністю, максимально дозволеною висотою штабелювання та інше. Але найголовніша різниця полягає у типі двигуна. Які існують вилочні навантажувачі за видом двигуна? І де в Україні можна купити вилочний навантажувач, або взяти його в оренду?

Які існують вилочні навантажувачі

5e036c64b3e6d.jpg

За типом встановленого двигуна розрізняють наступні автонавантажувачі:

  • Газовий. Двигун працює від балонів з газом, які встановлюються на вилочний навантажувач. Це самий економний двигун внутрішнього згоряння. Але газ не дає достатньо потужності для обробки найважчих об‘єктів. Тому газові автонавантажувачі в основному відносяться до середнього та легкого класу.
  • Гібридний. Такий навантажувач практично є аналогом газового. Але його двигун може працювати на газу, бензині та суміші цих речовин. Вилочний автонавантажувач з таким двигуном однаково ефективний на вулиці і на добре вентильованому, великому закритому складі. Хоча в плані екології це не найкраще рішення.
  • Дизельний. Самий »брудний», але й самий потужний двигун для навантажувача. Ідеально підходить для роботи на холоді, на поганому підлоговому покритті. Дизельний навантажувач — невід‘ємна частина міжнародних портів, та великих логістичних центрів.
  • Електричний. Такий недорогий вилочний навантажувач ідеально підходить для закритих складів. Він екологічно чистий, майже безшумний, простий в експлуатації. Двигун працює від тягової акумуляторної батареї.

Бажаєте купити вилочний навантажувач бу для свого складу? Компанія Denal Group пропонує Вам широкий асортимент вантажного обладнання від таких європейських та азіатських виробників як Toyota, Still, BT, Jungheinrich та iн.

5e036c8f00ebc.jpg

Вся техніка пройшла капітальний ремонт та одразу готова до використання. Компанія Денал забезпечує повне сервісне обслуговування для купленої та орендованої техніки.

Більш детальна інформація за посиланням denal.com.ua

Comments are closed.